Selecteer een pagina

Podcast

Risicomanagement Talks – podcast!

Podcast crisis kansen

Podcast 1

Ik nam deze podcast op met Marc Peeters van Peeters Trainingen. Marc is al 18 jaar ondernemer en kwam door de Covid crisis in 1 klap met een lege agenda te zitten.

In ons gesprek heeft Marc vertelt hoe hij met de situaties om is gegaan en de risico’s tijdens de crisis gemanaged heeft. Ook geeft hij een kijkje in de toekomst, zoals hij die voor hem ziet.

Marc is een veelzijdige ondernemer met een passie voor trainingen. Hij heeft ondernomen in diverse sectoren maar zijn hart ligt bij trainen en mensen helpen. Marc is een echte hulpverlener!

<- Klik op de foto om via Spotify de Podcast te luisteren!

 

Podcast crisis kansen

Podcast 2

De tweede podcast in de serie is opgenomen met Trudy Kwik van Kwik Events. Trudy is inmiddels ervaringsdeskundig in het managen van crisissen als ondernemer! Ze heeft 9/11 en de financiële crisis overleefd en gaat nu als een speer als online event organisator.

Trudy vertelt in haar verhaal wat het voor haar bedrijf heeft betekent om geconfronteerd te worden met de Covid crisis als ondernemer in de evenementen branche. De branche die wellicht het hardst getroffen is door de maatregelen die genomen zijn.

Trudy vertelt een mooi en inspirerend verhaal wat zeker de moeite is om te luisteren!

<- Klik op de foto om de podcast met Trudy te luisteren.

Podcast crisis kansen
Podcast crisis kansen

Podcast 3

In deze episode heb ik gesproken met Iris Sturgeon van de Metamorfose Podcast. Iris heeft, onder andere door Covid, haar eigen metamorfose meegemaakt. Ze is van HR Interim Professional inmiddels helemaal overgeschakeld naar online ondernemen, dit heeft haar veel kansen geboden. Ze vertelt een prachtig verhaal over hoe een crisis kan leiden tot onverwachtte ontwikkelingen.

Luister ook eens naar haar podcasten via deze link. Haar eeste serie gaat over persoonlijke metamorfoses en de tweede serie is inmiddels ook online en gaat over spiritualiteit. 

 

 

Podcast 4

 In deze episode heb ik gesproken met Dave Weijers van het restaurant de Heerekamer in Lisse. Zijn restaurant kwam van de een op de andere dag stil te liggen in maart 2020 maar dit betekent niet dat Dave stil is gaan zitten. Na een periode van bezinning heeft hij de handschoen opgepakt en als een rasondernemer is hij van start gegaan met allerlei nieuwe initiatieven. Zijn filmpjes voor de daghappen worden duizenden keren bekeken en eerlijk is eerlijk; ze zijn ook hilarisch! Luister eens naar het verhaal van Dave! Hij heeft een mooie ontwikkeling achter de rug en kan hier leuk over vertellen.

Podcast idee?

Wil jij bijdragen aan de 4Sprong Risico Community? Dan laat van je horen!

We willen graag horen waarom jij goed bij onze Risicomanagement Kennis podcast zou passen. We praten over een breed scala aan onderwerpen op gebied van strategie, implementatie, cultuur en andere zaken rondom risicomanagement.

Neem contact met ons op als je een specifiek onderwerp hebt waarover je zou willen praten, als je alleen een suggestie wilt doen over een onderwerp waarover je meer zou willen weten dan kan dit ook.

De luisteraars zijn (senior) leiders die zicht richten op Risicomanagement, Strategie, Leiderschap en Culturele ontwikkeling.

Onze richtlijnen:

Bied waar, de houd het simpel en maak het actie gericht.

Voor verdere richtlijnen neem contact om zo de ideeën verder uit te werken via het formulier hiernaast of bel 06-52778055.

Inschrijven

ERP Risicomanagement

Naast implementatie van integraal risicomanagement (ERP) kan 4Sprong Consultancy begeleiding en adviseren over het opzetten en onderhouden van risico-management in de levensmiddelen industrie.

Ik heb jarenlang ervaring met het opstellen van een wendbare strategie of  een goed werkend risicomanagement system

 

  Interim diensten

  Ik maak het mogelijk om tijdelijk uw onderbezettingsproblemen op te lossen of om samen te werken naar een hoger niveau. Ik kan u leren om op een andere manier om te gaan met risico’s in deze huidige snel veranderende wereld.

  Nieuwe problemen in een snel veranderende wereld vragen om vernieuwende oplossingen.

  Boek mij als (online) spreker

  Afgelopen jaren heb ik regelmatig gesproken op seminaris, events, colleges en bij bedrijven.

  Zo spreek ik over het leren omgaan met risico’s in de organisatie, resilience (veerkracht) als mens en organisatie.

  Ik spreek zowel in offline als online in de vorm van een webinar.

   

  Inspiratie Platform

  Een onbekend virus? Brand? Governance issues? Reorganisatie?

  Hoe manage je risico’s binnen jouw bedrijf?

   Kijk eens op ons platform:

   LinkedIn.

  Hier vind je inspriratie op allerlei vlakken van risicomanagement!  

  .

   

  HACCP cursus via internet
  ATEX cursus via internet