Selecteer een pagina

Wie ben ik? 

 

Mandy van den Broek

Mijn passie is mensen insprireren, verbinden en kennis te delen om mensen in beweging te laten komen. Door middel van inspirerende podcasts en een community kan ik deze passies combineren! 

Tijdens interim opdrachten benader ik het onderwerp risicomanagement holistisch methodiek van risicomanagement en dit te koppelen aan de bedrijfsdoelstellingen die voortvloeien uit de missie, visie en strategie van een onderneming.

Ik richt mij met 4Sprong Consultancy op bedrijven die vraagstukken hebben op het gebied van risicomanagement. Wij staan voor een aanpak die gericht is op integraal risicomanagement in de huidige VUCA wereld. VUCA staat voor Volentile, Uncertain, Complex and Ambigue.

Daarnaast Podcast ik graag over risicomanagement. De eerste serie: “Hoe crisis (Covid-19) je een nieuwe kans geeft” staat op onze Podcast pagina

Over 1

Over mij

Als ambitieuze professional ben ik gedreven om doelen te behalen in projecten die worden uitgevoerd op het gebied van risicomanagement met een bewezen trackrecord .

Als risicomanager ben ik uitermate doelgericht en heb ik een groot gevoel voor urgentie om projecten snel en efficiënt af te ronden. Door mijn doelgerichte persoonlijkheid en het vermogen om mensen te mobiliseren om doelen te bereiken, heb ik het vermogen om de gestelde doelen te bereiken. Voor projecten vind ik het heerlijk om de basis te leggen, zodat ik mijn investering in tijd en mensen kan maximaliseren. Hierdoor kan ik anderen richting resultaat sturen en kan ik mij richten op het verbeteren of bevorderen van het team of de organisatie. Het is mijn passie om anderen te inspireren waardoor mensen, en ikzelf, in beweging komen. Leren en groeien door mensen samen te brengen geeft mij erg veel energie.

Waarden voor de organisatie:
• Vasthoudend
• Biedt frisse ideeën
• Mogelijkheid tot grootschalig denken
• Innovatief
• Pionier
• Veranderingsgericht
• Onafhankelijk

Altijd op zoek naar nieuwe kansen, uitdagingen of avonturen!

 

 

Over 2

Pin It on Pinterest

Share This