Selecteer een pagina

Hé daar, slimme ondernemers en bedrijfsleiders! We hebben het allemaal wel eens meegemaakt: het gevoel dat je niet helemaal weet hoe je presteert op je werk. Zou het niet geweldig zijn om feedback te krijgen van alle kanten, zodat je écht kunt groeien? Nou, daar komt 360-graden feedback om de hoek kijken! Deze tool wordt vaak gebruikt in combinatie met een competentietest.

 

 

360-graden feedback is als een spiegel voor je werkprestaties, maar dan beter. Het is geen gewone feedback van je baas, nee, het is een 360-graden beeld van hoe je het doet vanuit alle hoeken. Denk aan je collega’s, je ondergeschikten en zelfs je klanten. Het is als een compleet beeld van jouw professionele zelf.

Maar hoe werkt het eigenlijk? Nou, het begint allemaal met het verzamelen van feedback van verschillende mensen in je professionele leven. Dan komt het interessante gedeelte: je krijgt al die feedback gebundeld en gepresenteerd op een presenteerblaadje. Het is alsof je een kijkje krijgt in de gedachten van je collega’s, zonder dat je ze zelf hoeft te lezen.

En we hebben goed nieuws voor je! Je hoeft niet eens te raden hoe je dit magische proces moet uitvoeren. TestGroup heeft een geweldige gids die je precies vertelt wat 360-graden feedback is en hoe het werkt. Ze hebben zelfs een handige pagina waar je alle details kunt vinden. Dus waar wacht je nog op? Klik snel op deze link: Wat is 360-graden feedback en hoe werkt het?

Met 360-graden feedback kun je echt het beste uit jezelf halen. Het is alsof je een persoonlijke coach hebt die je helpt groeien en bloeien op het werk. Dus waar wacht je nog op? Spring aan boord van de feedbacktrein en laat je carrière naar nieuwe hoogten stijgen!